Geld Verdienen
gekkengoud
euroclix
moneymiljonair
  Home
Mijn Links
Feestdagen
Links
 Copyright  Hm41.nl   Webmaster H . Minnema All rights Reserved
Kinderen
PC tips
 Chrome sneller maken
 Real Fashion
16 nuttige tips voor iPhone-gebruikers

Er zijn tegenwoordig zoveel mensen met een iPhone. Is het niet de iPhone 5, dan is het wel de iPhone 6. Je smartphone is inmiddels een verlengstuk van jezelf geworden en veel mensen gebruiken hun smartphone dagelijks. Reden genoeg om een paar nuttige tips voor de iPhone gebruikers onder ons aan het licht te brengen!

1. Schudden

Een tekst getypt die eigenlijk helemaal verkeerd is? Schud eventjes met je iPhone en alle zojuist getypte tekst verdwijnt compleet.

2. Vliegtuigmodus

Het lijkt een dom fabeltje, maar als je je iPhone in de vliegtuigstand oplaadt, zal je zien dat de smartphone sneller is opgeladen.

3. Mail

Moeite met een tekst dik, cursief of onderstreept te maken? In de Mail app kun je dit eenvoudig regelen.

4. Personaliseer je trilgeluid

Voor bijvoorbeeld je vriendin kun je een eigen trilgeluid instellen. Bij Instellingen > Geluiden > Beltoon >Trilling > Maak nieuwe trilling kun je een vibratie zelf maken en toewijzen aan een persoon of groep.

5. Standaard apps verstoppen

Apps die je bijna nooit gebruikt, kun je verstoppen. Doe dit door ze bij Instellingen > Algemeen > Beperkingen uit te klikken.

6. Selfies

Gebruik de volumeknoppen van je iPhone en er wordt meteen een selfie gemaakt.

7. Laat je iPhone praten

Je kunt je iPhone ook tekst laten voorlezen. Bij Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Spreek selectie uit, kun je geselecteerde tekst voorgelezen laten worden. Altijd handig….toch?

8. Rekenmachine

Swipe eens over de uitkomst van een som in de rekenmachine applicatie. Je zult zien dat het laatste getal achter de komma verdwijnt. Oh en als je je iPhone 90 graden draait verandert de standaard rekenmachine in een grafische rekenmachine.

9. Zoekwoorden

De ctrl+F van de iPhone kun je activeren door het betreffende woord dat je zoekt in de zoekbalk te typen. Vink daarna ‘op deze pagina’ aan. Met de pijltjes kun je vervolgens navigeren naar alle betreffende zoekwoorden op de pagina.

10. Shortcuts

Irritante autocorrectie? Voeg zelf afkortingen en andere woorden die jij vaak gebruikt toe via Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Nieuw trefwoord.

11. Niet storen

Soms wil je gewoon niet gestoord worden, maar wat als je nou een belangrijk telefoontje mist? Bij Instellingen > Niet storen kun je aangeven door wie je wel en door wie je niet gestoord wil worden. Zo zorg je ervoor dat die vervelende collega je niet stoort, maar dat je moeder je wel kan bereiken mocht het nodig zijn.

12. Keer kleuren om

Deze functie is zeer handig als je voor het slapengaan nog even ligt te appen. Via Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Keer kleuren om, kun je dit regelen.

13. Scroll snel omhoog

Ben je afgedaald op een lange pagina? Je iPhone biedt een makkelijke oplossing om direct naar het beginpunt van de pagina te gaan, zonder omhoog te hoeven scrollen. Tik simpelweg een punt aan bovenin je pagina en je wordt automatisch terug naar het begin gesleept. Erg handig!

14. Swipen voor snelle opties

Misschien weet je al dat je kunt dubbelklikken op de home button om een overzicht van je meest recent gebruikte applicaties te zien. Maar niet iedereen realiseert zich dat deze balk 2 kanten op kan scrollen. Wanneer je van links naar rechts veegt krijg je snel toegang tot je rotatie-lock en je muziek (afspeel)opties. Swipe nog een keer in dezelfde richting voor de volumeregelaar.

15. Muziek bedienen vanaf je headset

Dit kan al vanaf de eerste versie van de iPhone, maar we hebben gemerkt dat nog niet iedereen op de hoogte is van deze tip. Je kunt je muziek namelijk starten en stoppen vanaf je headset. Ook kun je kiezen voor het volgende of vorige nummer. Je bedient de functies vanaf de knop op je headset:

Muziek starten: 1 keer klikken
Muziek stoppen/pauzeren: 1 keer klikken
Volgend nummer: dubbel klikken
Vorig nummer: 3 keer klikken

16. Snelle toegang tot muziek (bij vergrendeld scherm)

Wanneer je iPhone vergrendeld is kun je razendsnel je muziek bedienen door te dubbelklikken op home. Het mooie is dat dit niet alleen werkt met de standaard muziekapplicatie, maar ook in combinatie met muziekapplicaties van derden.
 Halloween
 Sinterklaas
 Kerst
 Oud en Nieuw
 Gogo's
 Pokemon
 Knikkers
 Techniek
 Kubus oplossen
 Status Quo
Mika Hakkinen
 Spaarprogramma's
 Schotelantennes
 Pokeren
 Pink Floyd
 Darten
GoogleChrome sneltoetsen
verwijder sweet-page.com
politievirus verwijderen
Ransomware verwijderen
Mystartsearch verwijderen
Advies  PC samenstellen

Juzt Nails
 

  TV Gids
  Weer
  Teletekst
  Routeplanner
  Telefoongids
  Nieuws
  Waldnet
  De Telegraaf
  Verkeersboete
  P2000
  Gratis Rijbewijs Online
  BasisCursus HTML
Handige Links
 Contact
 
flickr
one.com
wii
hm41
ford mustang
iphone
koffie
amiga
pinkfloyd
uriah heep

foto galerij


nikon
radio
icloud
puppies
lp
Elizium
Panoramio
buizenversterker
Friesland