Geld Verdienen
gekkengoud
euroclix
moneymiljonair
  Home
Mijn Links
Feestdagen
Links
 Copyright  Hm41.nl   Webmaster H . Minnema All rights Reserved
Kinderen
PC tips
 Chrome sneller maken
 Real Fashion
Hoe langer je je PC hebt, des te meer programma's zullen er op je PC geinstalleerd zijn. In de praktijk zul je echter van veel geinstalleerde programma's geen gebruik (meer) maken. Het is goed om eens in de paar maanden je computer te checken op programma's die je niet gebruikt en deze vervolgens te verwijderen.
Open het Configuratiescherm en klik in dit scherm op Software. Je krijgt nu een lijst te zien met alle programma's die op uw computer staan. Loop de lijst langs en kijk welke programma's je niet meer gebruikt. Wanneer je een programma wilt verwijderen klik op de naam van het programma, er verschijnt nu een knop Verwijderen achter de naam van het programma. Wanneer je op Verwijderen klikt, start je de verwijderingsprocedure van het betreffende programma op.


Wanneer u een reeks bestanden vanuit een map naar een andere map kopieert en een deel van deze bestanden is alaanwezig, dan vraagt Windows of deze bestanden vervangen mogen worden. Je kan hierbij kiezen voor Ja,Nee of Ja op alles. Alleen wanneer je zeker weet dat er geen bestand vervangen mag worden, heb je een probleem. Er lijkt dan niets anders op te zitten dan telkens op Nee te drukken, er is immers geen Nee op Alles. Gelukkig is er wel een manier om Nee op alles te gebruiken. Houd de Shift-toets ingedrukt en klik op nee. Dit zal werken als Nee op Alles.

Vrije ruimte op je schijven bekijken

Heb je meerdere schijven in je systeem en wil je weten hoeveel vrije ruimte je in totaal nog hebt, dan is dat een hoop werk. Door alle gegevens is een keer op te vragen scheelt dat een hoop klik werk. Dit doe je door Deze computer te openen en alle schijfstations te selecteren. Klik vervolgens met rechts op de selectie en kies voor eigenschappen. In het volgende venster vind je de tabbladen van de schijfstations en kun je gemakkelijk de gegevens bekijken.

Pictogram zonder tekst

Onder elke snelkoppeling op het bureaublad staat een tekst zodat je weet naar welk programma document ze verwijzen. Deze tekst kan ook weggehaald worden. Selecteer de pictogram en druk op F2. houdt vervolgens de ALT-toets ingedrukt en tik 0160. laat vervolgens de Alt-toets los. De bij de snelkoppeling behorende tekst is verdwenen.

Caps Lock Waarschuwing

Wanneer je per ongeluk de Caps lock indrukt in plaats van de Shift toets kun je Windows een waarschuwing laten geven. Dit doe je door te gaan naar start, instellingen, configuratiescherm en dubbel klik op het icoon Toegankelijk heid. Vink op het tabblad toetsenbord de optie schakeltoetsen aan en klik op OK. Windows zal voortaan een geluid laten horen als je Cabs, Scroll Lock of Num Lock gebruikt.

Pictogram zonder tekst

Onder elke snelkoppeling op het bureaublad staat een tekst zodat je weet naar welk programma document ze verwijzen. Deze tekst kan ook weggehaald worden. Selecteer de pictogram en druk op F2. houdt vervolgens de ALT-toets ingedrukt en tik 0160. laat vervolgens de Alt-toets los. De bij de snelkoppeling behorende tekst is verdwenen.


 Halloween
 Sinterklaas
 Kerst
 Oud en Nieuw
 Gogo's
 Pokemon
 Knikkers
 Techniek
 Kubus oplossen
 Status Quo
Mika Hakkinen
 Spaarprogramma's
 Schotelantennes
 Pokeren
 Pink Floyd
 Darten
GoogleChrome sneltoetsen
verwijder sweet-page.com
politievirus verwijderen
Ransomware verwijderen
Mystartsearch verwijderen
Advies  PC samenstellen

Juzt Nails
 

  TV Gids
  Weer
  Teletekst
  Routeplanner
  Telefoongids
  Nieuws
  Waldnet
  De Telegraaf
  Verkeersboete
  P2000
  Gratis Rijbewijs Online
  BasisCursus HTML
Handige Links
 Contact
flickr
one.com
wii
hm41
ford mustang
iphone
koffie
amiga
pinkfloyd
uriah heep

foto galerij


nikon
radio
icloud
puppies
lp
Elizium
Panoramio
buizenversterker
Friesland